• Ten aanzien van de meetkosten realiseren wij gemiddeld een besparing van 265+ euro (excl. btw) op jaarbasis. In totaal hebben wij al ruim 544.000 euro (excl. btw) op de meetkosten bespaard.

 • Wanneer u gebruik maakt van ons collectieve aanbod, bij uw bestaande leverancier dan betreft dit puur een administratieve wijziging. Fysiek hoeft er niets te wijzigen.

  Het enige dat wijzigt is dat u minder gaat betalen. Ieder jaar weer.

 • Kleinzakelijke aansluitingen kennen een capaciteit/aansluitwaarde: ≤ 3x80A (elektra) of ≤ G25 (gas). Aansluitingen met hogere aansluitwaardes worden aangemerkt als grootzakelijke aansluitingen.

  Wanneer u maandelijks of per kwartaal een aparte factuur ontvangt voor de meetkosten dan heeft u een grootzakelijke aansluiting.

 • Bepaalde gasaansluitingen (G2C-profiel) zijn conventioneel: dit betekent dat zij niet op afstand worden uitgelezen. Voor deze grootzakelijke aansluitingen komt maandelijks danwel jaarlijks een meteropnemer langs van het meetbedrijf om middels handopname de meterstand op te nemen. Wanneer deze meter wordt verslimd, middels de plaatsing van een datalogger, kan de meterstand op afstand worden uitgelezen. Op die manier weet u zeker dat op gezette tijden de juiste meterstand wordt afgelezen en daarmee het correcte verbruik wordt afgerekend.

 • Bij de plaatsing van een nieuwe meter hoeft de stroom er niet af.

 • De standaard termijn voor meetcontracten is 5 jaar. Dit is bij ieder meetbedrijf hetzelfde. De contracten die wij realiseren kennen dezelfde termijn.

 • Meetdienstbesparen.nl is een initiatief van The Bill Doctor (opgericht: 2009). Met ons doorlopend energiecollectief realiseren wij besparingen aan de 'kostenzijde' van de energienota. Wij zorgen ervoor dat u minder betaalt, voor hetzelfde verbruik.

  Daarnaast zijn wij uw klantenservice, vragen stelt u dus gewoon aan ons. Ruim 22.750 deelnemers gingen u voor, die ons gemiddeld met een 9,4 beoordelen.

  Zie: www.thebilldoctor.nl.

 • Meetdienstbesparen.nl ontvang een kleine vergoeding vanuit het meetbedrijf. Deze vergoeding is inbegrepen in de gecommuniceerde tarieven. U ontvangt dus geen aparte factuur vanuit ons.

Bespaar ook op uw meetcontract

Middels onze collectieve contracten kunnen wij een jaarlijkse besparing realiseren die oploopt tot €900+ (excl. btw) per aansluiting, zonder van meetbedrijf te wisselen.

We gaan direct kijken wat ook ú kunt besparen.