Weet u dat u jaarlijks honderden euro’s kunt besparen op de kosten voor meetdiensten? Daarvoor hoeft u niet eens veel te doen. U hoeft in veel gevallen zelfs niet over te stappen naar een ander meetbedrijf.

Wij realiseren de besparing voor u.

Wanneer u de meetdiensten onderbrengt bij Meetdienstbesparen.nl geniet u bovendien van extra gemak en andere collectiviteitsvoordelen.

Er zijn voor u geen extra kosten aan verbonden. Dus geen verrassingen achteraf. Wij ontvangen een vergoeding voor onze diensten van het meetbedrijf. Omdat wij ze een deel van de administratie en klantenservice uit handen nemen.

Meetdienstbesparen.nl is een nieuw initiatief van The Bill Doctor. We zijn sinds 2009 actief op de markt en hebben veel ervaring met deze dienst. Ruim 4300 deelnemers gingen u voor! 

 

Wanneer u als grootzakelijke klant een energieovereenkomst afsluit, bestaat deze uit leveringskosten, netwerkkosten en meetdiensten.

U heeft dus te maken met 3 verschillende contracten. De meetdiensten worden gedaan door meetbedrijven. Bekende meetbedrijven zijn Joulz, Kenter of Fudura.

 

De tarieven voor meetdiensten zijn onderhandelbaar.

En door dat vanuit een collectief te doen, kunnen wij goede kortingen bedingen. Dat hoeft u dus niet zelf te doen. U hoeft zich alleen aan te sluiten bij het collectief.

Wat houdt een meetdienst in

Meetbedrijven houden zich bezig met elektriciteits-, gas- en warmtemeters. Zij doen de verkoop, de verhuur, de installatie, het beheer en het onderhoud hiervan. Hiervoor zijn zij gecertificeerd, dat is verplicht.

6 collectiviteitsvoordelen van Meetdienstbesparen.nl

Wanneer u de meetdiensten in ons collectief onderbrengt:

  1. betaalt u jaarlijks al gauw honderden euro’s minder. Dat kan oplopen tot een besparing van € 800,- . De gemiddelde klant bespaart € 312,- (excl. BTW). per jaar. Dat is snel verdiend!
  2. zijn wij uw klantenservice.
  3. hoeft u niet zelf in onderhandeling met het meetbedrijf. Onderhandelen doen wij voor het collectief. Wij bespaarden al ruim € 338.000,- (excl. BTW) voor onze klanten op de meetkosten!
  4. bespaart u automatisch elk jaar. Dat regelen wij. En we houden de contractduur proactief in de gaten en bedingen de beste kortingen.
  5. is overstappen geen probleem. Het betreft puur een administratieve wijziging.
  6. Is overstappen niet altijd nodig om toch minder te gaan betalen.

 

Maar let op: De collectiviteitskorting geldt niet voor particulieren. Alleen voor grootzakelijke aansluitingen.

Is er sprake van een grootzakelijke aansluiting?

Wanneer u een aparte factuur voor de meetkosten ontvangt (per maand of per kwartaal) én uw aansluiting hogere aansluitwaardes heeft dan 3x80A (elektra) of G25 (gas) dan is er sprake van een grootzakelijke aansluiting.

 

Wij kunnen u snel laten weten hoe hoog de jaarlijkse besparingen voor u zullen uitvallen op meetdiensten.

Daarvoor kunt u uw nota uploaden of contact met ons opnemen.2 reacties op “Honderden euro’s besparen op meetdiensten voor grootzakelijke aansluitingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bespaar ook op uw meetcontract

Middels onze collectieve contracten kunnen wij een jaarlijkse besparing realiseren die oploopt tot €900+ (excl. btw) per aansluiting, zonder van meetbedrijf te wisselen.

We gaan direct kijken wat ook ú kunt besparen.