Meetbedrijven zoals Kenter, Joulz en Fudura zijn gespecialiseerd in energiemetingen en energiebeheer. Hier is een overzicht van hun specifieke activiteiten:

Kenter

Kenter biedt diensten op het gebied van energie-infrastructuur en -metingen. Hun activiteiten omvatten:

 1. Energiebeheer: Kenter helpt bedrijven inzicht te krijgen in hun energieverbruik en -kosten door middel van slimme meters en monitoringtools.
 2. Energie-audits: Het uitvoeren van uitgebreide energie-audits om inefficiënties op te sporen en te adviseren over energiebesparende maatregelen.
 3. Slimme meetdiensten: Levering en installatie van slimme meters die gedetailleerde data leveren over energieverbruik.
 4. Data-analyse en rapportage: Analyse van energieverbruikspatronen en het leveren van gedetailleerde rapportages om klanten te helpen hun energieverbruik te optimaliseren.
 5. Onderhoud en kalibratie: Het onderhouden en kalibreren van meetapparatuur om nauwkeurige metingen te garanderen.

Joulz

Joulz biedt een breed scala aan diensten op het gebied van energiemanagement en infrastructuur, waaronder:

 1. Meetdiensten: Het meten van elektriciteit, gas, water en warmte om inzicht te geven in het energieverbruik.
 2. Energie-infrastructuur: Ontwerpen, installeren en onderhouden van energie-infrastructuur zoals elektriciteitsnetten en laadpalen voor elektrische voertuigen.
 3. Data-management: Het verzamelen, analyseren en beheren van energiedata om klanten te helpen hun energieprestaties te verbeteren.
 4. Adviesdiensten: Adviseren over energie-efficiëntie, duurzame energieoplossingen en het optimaliseren van energie-infrastructuur.
 5. Beheer op afstand: Monitoring en beheer van energie-infrastructuur op afstand om storingen te voorkomen en efficiëntie te verhogen.

Fudura

Fudura richt zich op meet- en energiediensten voor bedrijven en instellingen. Hun diensten omvatten:

 1. Energiemetingen: Het installeren en beheren van meetapparatuur voor elektriciteit, gas en warmte om nauwkeurig energieverbruik te registreren.
 2. Energieadvies: Advies en ondersteuning bij het optimaliseren van energieverbruik en het implementeren van energiebesparende maatregelen.
 3. Energie-audits en analyses: Uitvoeren van energie-audits om inefficiënties op te sporen en aanbevelingen te doen voor verbeteringen.
 4. Verbruiksmonitoring: Realtime monitoring van energieverbruik via online platforms en dashboards.
 5. Kalibratie en onderhoud: Kalibreren en onderhouden van meetapparatuur om nauwkeurige en betrouwbare metingen te garanderen.

Samengevat

Kenter, Joulz en Fudura bieden gespecialiseerde diensten aan op het gebied van energiemetingen en -beheer, gericht op het verbeteren van energie-efficiëntie, het leveren van nauwkeurige verbruiksdata en het optimaliseren van energie-infrastructuren voor hun klanten. Deze diensten helpen bedrijven bij het reduceren van hun energiekosten, het verhogen van hun duurzaamheid en het naleven van wet- en regelgeving.Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bespaar ook op uw meetcontract

Middels onze collectieve contracten kunnen wij een jaarlijkse besparing realiseren die oploopt tot €900+ (excl. btw) per aansluiting, zonder van meetbedrijf te wisselen.

We gaan direct kijken wat ook ú kunt besparen.